Bruidskapsels

Om jou te laten stralen!

Wij vinden het een feest om jouw haar mooi te mogen maken voor jouw bruiloft! Belangrijk voor ons is, dat wanneer jij in de spiegel kijkt, jij je helemaal happy voelt met het resultaat.

Een bruiloft organiseren kost een boel tijd en jij wilt natuurlijk op de dag van de bruiloft jou nergens geen zorgen meer om hoeven maken. Daarom verzorgt Van’t Veen Kappers het totaal pakket: wij maken niet alleen jouw kapsel, maar jij kunt tevens voor jouw make-up bij ons terecht en tot slot kan onze schoonheidsspecialiste Christa jou nog van een stralende huid voorzien! Dit alles onder 1 dak. Win bieden zelfs de mogelijkheid om op de dag van de bruiloft bij jou thuis, jouw haar en/of make-up te verzorgen.

Verder is er veel mogelijk op het gebied van bruidskapsels, mits de lengte van jouw haren dat toelaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie sluier, verse bloemen of andere accessoires in jouw haar. Wij adviseren daarom altijd om vooraf een proefkapsel en/of proef make-up te laten doen, zodat jij precies weet wat je kunt verwachten op de dag van de bruiloft. Tijdens een proefkapsel of make-up, nemen wij alle tijd om alles goed met jou door te spreken en om te vertellen welke mogelijkheden er zijn.

Wel hebben wij nog 1 tip, maak tijdig een afspraak!

Over van 't Veen Kappers

van’t Veen Kappers is gevestigd aan de Haatlanderdijk 19 in Kampen. Kwaliteit, creativiteit en een persoonlijk advies, dat is waar wij voor staan!

Contactgegevens

Haatlanderdijk 19
8263 AN Kampen
(038) 85 323 35